Adatvédelem

A Tudomány Nyelviskola (továbbiakban a Szolgáltató) az általa kezelt adatokat a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A Szolgáltató a regisztráció során az alábbi adatok megadását kéri:

név

e-mail cím

telefonszám

Az adatkezelés megnevezése: Az internetes honlapon regisztrált Felhasználó önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása alapján történő adatrögzítés.

Az adatkezelés jogalapja: Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§-a alapján a felhasználók önkéntes, tájékozott és határozott hozzájárulása.

Az adatokat a Szolgáltató az alábbi célokra használja fel:

  • hírlevél küldése
  • saját szolgáltatások, termékek népszerűsítése
  • évente pár alkalommal a regisztráló érdeklődésére feltehetően számot tartó események, szolgáltatások, termékek népszerűsítése

A Szolgáltató a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a Felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Adattovábbítás:

A Szolgáltató tájékoztatja a Felhasználót  és a hozzájárulását kéri, amennyiben az adatait harmadik személy részére továbbítja. Az adattovábbításról a Szolgáltató nyilvántartást vezet.

A honlap látogatása során a Szolgáltató az alábbi adatokat regisztrálja?????????

– látogató IP-címe
– látogatás kezdete (oldalanként)
– látogatás vége (oldalanként)

A Szolgáltató az alábbi adatfeldolgozót vonja be egyes technikai részfeladatok elvégzésébe:

– online marketing szoftver üzemeltetése: MiniCRM Bt. 1041 Budapest, Závodszky Zoltán u. 23.

A regisztrációkor megadott adatok módosítása személyesen vagy az info@tudomanynyelviskola.hu  e-mail címre küldött levélen keresztül lehetséges.

Az adatkezelés időtartama:

A Felhasználó által a regisztráció során kötelezően vagy önkéntesen megadott adatokat a Szolgáltató addig jogosult kezelni, amíg a Szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a Felhasználó nem él.

 

Adatok törlése:

A Felhasználó saját adataira vonatkozó törlési igényét a levelek alján található leiratkozó linkre kattintással jelezheti. A törlési igény beérkezését követően a regisztráció megszüntetéséről a Szolgáltató automatikus megerősítő e-mailt küld. Ilyenkor az e-mail cím törlődik az aktív ügyféllistából.

A Szolgáltató az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettsége teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

– regisztrációkor megadott e-mail cím
– regisztráció időpontja
– regisztrációhoz használt IP-cím
– regisztráció megszüntetésének időpontja
– regisztráció megszüntetéséhez használt IP-cím

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:
A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A Felhasználó a módosítás hatálybalépését követően elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

Felhasználó hozzájárulása:

A Felhasználó a jelen adatkezelési szabályzat elolvasása után az alábbi hozzájárulást magára nézve elfogadottnak tekinti. A felhasználási feltételek elfogadása nélkül a honlapon senki sem regisztrálhat.

Hozzájárulás tartalma:

„Az Adatkezelési szabályzatot átolvastam, megfelelően tájékoztattak az adataim kezelésével kapcsolatban és a tudomanynyelviskola.hu honlapra történő regisztrációm során megadott adataimat a Szolgáltató (Tudomány Nyelviskola) az Adatkezelési szabályzatában leírtaknak megfelelően kezelheti, feldolgozhatja.”


Örülünk, hogy újra itt vagy! Már regisztráltál a Converzum rendszerében, ha nem tudod a jelszavadat, akkor kérj jelszóemlékeztetőt, és már küldjük is!:

Jelszó: